Rijst met kip, paprika en perzik 'Something sweet, something spicy'


Rijst met kip, paprika en perzik 'Something sweet, something spicy'


Ingrediënten: • 3 teentjes knoflook, 1 puntpaprika, 200 gram kipfilet, 200 gram basmatirijst, boemboe ajam paniki van Conimex, blikje perziken


Snijd de knoflook fijn. Snijd ook de paprika en kipfilet in stukjes. Verhit wat olie in een pan en fruit de knoflook. Voeg de stukjes kipfilet toe en bak mee totdat het gaar is. Voeg vervolgens ook de boemboe (zie instructies op de verpakking) en de stukjes paprika toe en bak nog even mee. Zet ondertussen een pan met water op het vuur. Kook hierin de rijst gaar in 10 minuten. Als de rijst gaar is, giet je deze af. Laat even staan met de deksel op de pan. Snijd de perziken in partjes. Serveer de rijst op een bord samen met het kipmengsel en de partjes perzik.